Blog

Libri Kosova Madhështore Vol.1

Libri Kosova Madhështore Vol. 1 është libri i dytë i autorit Arben Islami, i cili doli nga shtypi në shkurt të vitit 2014. Sikurse libri i parë, Pure Kosovo, i cili u botua në Janar 2013, edhe ky libër përfshin fotografi dhe përshkrime të një pjese të madhe të bjeshkëve të Kosovës. Ky produkt nga NJERI LLC përmban 208 faqe dhe rreth 300 fotografi nga natyra e bukur e Kosovës. Teksti i librit është në shqip dhe anglisht. Libri shitet me çmim prej 25 EU dhe mund të blehet në këto pika të shitjes:

Libraria Dukagjini në Prishtinë,
Libraria Buzuku në Prishtinë,
Libraria Artini në Prishtinë dhe në
Duty Free të Aeroportit të Prishtinës (atje shitet me çmim 45 EU). 

Librin mund ta porositni edhe përmes telefonave 044 18 22 19 dhe 049 412 541. Gjithashtu mund të na kontaktoni edhe përmes e-mailit: beni@hikingnjeri.com.

Më poshtë mund ti shifni disa nga faqet e librit Kosova Madhështore Vol. 1. 

 

Fotot nga libri i parë, "Pure Kosovo" (2013) mund ti shifni këtu

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comments