Blog

The Adventure Hike to Peklena of Rugova

Me datën 22 maj 2016 nën organizimin e shoqatës Hikingnjeri dhe Marjashi nga Peja dërguam një grup të përbere nga 88 bjeshkatarë nga Prishtina, Ferizaji e Peja për në qafën e

Lansohet faqja e re Hiking Njeri, në kuadër të Njeri.net

Përshendetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit,

më në fund doli faqja e shumëpritur e verzionit më të ri NJERI.net, adresë, e cila do të përbëhet nga 10 faqe me përmbajtje të ndryshme. Njeri.net është krijuar për ti promovuar sportet e tipit "outdoor"në Kosovë por edhe aktivitete tjera atraktive që nuk kanë lidhje me sport. Në faqën Hiking Njeri - Kosovo Hiking Trips, do te keni mundësi të merrni informata më të reja nga aktivitetet e organizatës sonë por, edhe të shifni pamje të bukura nga Kosova e panjohur, video dhe lajmërime rreth ecjeve të planifikuara.