Aktivitetet

17 February

Adventure Guri i Zi 2536m

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, shpresoj që të gjithë jeni mirë !! Sikurse në ecjet legjendare të dimrave 2016, 2017 dhe 2018, edhe këtë të Diele me 17 shkurt 2019

10 February

Hiking White Rugova!

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, shpresojmë se të gjithë jeni mirë! Ju informojmë se pas borës së madhe të dhjetorit dhe janarit, vendosëm ti ri-fillojmë

13 October

Vjeshta në Koshutan

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, pasi tani gjendemi në stinën me ngjyrat më të bukura të natyrës,

29 September

Kopaonik Sept 2018

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se këtë të Shtune më 29 shtator Hiking Njeri, pas mëse 2

23 September

Van Korff / Vertop 2555m

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 23 shtator do të organizojë ecjen e parë

16 September

To Jazhince mnts Sept 2018

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 16 shtator do të organizojë ecjen e shumëpritur për në bjeshkën përrallore të Jazhincës,

02 September

To Guri i Kuq 2522m

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri të Dielen më 2 shtator do të organizojë ecjen për

26 August

Hiking in Koshare

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 26 gusht do të organizoj

07 August

Hike & Swim in Brezovica

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri të Dielen më 12 gusht do të organizojë "Hike and Swim"

03 August

Camp n Hike 2018

Përshëndetje më të fortëve, me 4 dhe 5 gusht do të mbahet edicioni i pestë i eventit të njohur,

20 July

Sharr of Mushnikova

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, a jeni gati për aventurën e rradhës 2 in 1?

13 July

Hiking Shtupeq

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri të Dielen më 15 korrik do të organizojë ecjen

13 July

Hike and chill Mirusha

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Shtunë më 14 korrik do të organizojë ecjen

29 June

Hiking Sredska 3 in 1

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 1 korrik 2018 do të ngjitet

22 June

Gjini Beg 2610m

Përshëndetje hikera, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 24 qershor Hiking Njeri

05 June

Hiking Maja e Bajrakut 2092m

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri të Dielen më 3 qershor

20 May

HNJ in Rugova and Radafc

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, shpresojmë që të gjithë jeni mirë !! Pas një pauze disa javëshe për shkak të festave të 1 majit por edhe motit jo të përshtatshëm,

22 April

Adventure at Big Vraca

Përshëndetje hikera, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 22 prill do të organizoj për herë të parë ecjen me grup

14 April

Hiking white Lybeten

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë, ju informojmë se Hiking Njeri të Shtunën më 14 prill do të organizojë ecjen për në bjeshkën madhështore të Lybetenit

08 April

Adventure Restelica peak

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë, me ngrohjen e motit, Hiking Njeri planifikon që këtë të Diele me 1 prill 2018 të

11 March

Adventure in white Opoja

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, shpresojme që të gjithë jeni mirë ! Ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 11 mars do të organizojë ecjen dimërore për në bjeshkën e

18 February

Adventure at Guri i Zi 2536m

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, shpresoj që të gjithë jeni mirë !! Sikurse në ecjet legjendare të dimrave 2016 dhe 2017, edhe këtë dimër Hiking Njeri do ta

28 January

Maja Kunorave Pashtrik

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 24 dhjetor do

10 December

Hiking Zllipotok in Brod

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 10 dhjetor

25 November

Adventure in Strellc Mountain

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojme se këtë të Shtunen më 25 nëntor do të organizojmë ecje në bjeshkën madhështore të Strellcit në komunë të Deçanit.

18 November

Hiking Koshutan of Rugova

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, këtë të Shtunë do të shkojmë në bjeshkën përrallore të

05 November

Hiking Sredska Mountains PZ

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 5 nentor 2017 do të organizojë ecjen për në bjeshkët e Sredskës në Prizren. Në plan është pushtimi i Majës Buljec dhe Majës në gjysmën e ulët të Oshlakut nga e cila do të kemi pamje spektakulare 360 shkallëshe.

21 October

Hiking vjeshta në Kamenicë

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri, të Shtunën më 21 tetor, do të organizojë ecjen për në malet mahnitese të Gollakut / Gallapit në Kamenicë.

15 October

Hiking koritnik 2395m

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 15 tetor do të organizoj ecjen për në Majën madhështore të Koritnikut 2395m

01 October

Hiking Shtupeq and Vjellak

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri të Dielen më 1 tetor do të organizojë ecjen për në bjeshkën përrallore të

24 September

Majestic Hike to Skarpa 2474m

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 24 shtator do të organizojë ecjen

23 September

Saturdays Hike & Chill to Liqenat

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se me kërkesën e shumë bjeshkatareve Hiking Njeri do të organizojë

17 September

Hiking Qelepina & Trapeznica

Përshëndetje hikerat më të fortë ! ju informojmë se Hiking Njeri të Dielen më 17 shtator do të organizojë një ecje speciale në bjeshkët e Brodit, Dragash. Në plan është pushtimi i Majës Qelepina e Madhe 2554m, një ndër majet më së paku të vizituara

10 September

Hike te Maja e Liqeneve 2499m

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri të Dielen më 10 shtator do të organizojë ecjen

09 September

Hike and Fest in Rahovec

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojme se me rastin e festivalit të vjeljes së rrushit, Hardh Fest, Hiking Njeri do të organizojë ecje në bjeshkë të Rahovecit, vizitë

27 August

Hike and BBQ in Istog mnts

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri të Dielen më 27 gusht do të organizojë ecje dhe Barbecue në bjeshkët

26 August

Hike and Swim in Mirusha

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Shtunë më 26 gusht do të organizojë ecjen e shkurtë për te liqenet dhe ujëvaret e Mirushës, përkatësisht te ujevaret e uleta nga 1-4. Këtë herë

13 August

Hiking Liqenat of Rugova

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri të Dielen më 13 gusht do të organizojë ecje dhe

29 July

Camp 'n' hike 2017

Përshëndetje më të fortëve, me 29 dhe 30 korrik do të mbahet edicioni i katërt eventit të njohur, Camp n Hike 2017 në Majën e Njerit 2658m, vargmali i

23 July

Hiking Majen e Oshlakut 2212m

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 23 korrik do te ngjitet ne majën më të lartë në bjeshkën e

09 July

Hiking legendary Lybeten 2498m

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri të Dielen më 9 korrik do të organizojë ecjen për në

10 June

Adventure in Konjushka 2571m

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Shtunë më 10 qershor (të Dielën më 11 qershor janë zgjedhjet) do të organizojë ecjen për në

28 May

Hiking Shala e Bajgorës

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 28 maj do të organizojë ecjen për në Majën e

20 May

Maxx Hike to Maja e Begut 2493m

Pas një ecje përrallore te maja e Dramodolit në Hajlën e Shkrelit në Rugovë, ju informojmë se Hiking Njeri më 20 maj (e Shtunë) do të organizojë ecje në një ndër majet më së paku të vizituara në Kosovë, Majën e Begut 2493m, e cila gjendet në

14 May

Ecja në Rugovën Madhështore

Pas një ecje përrallore te Pisha e Madhe e Prizrenit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 14 maj do të organizojë ecje në Rugovë, përkatësisht

09 April

Hiking te Pisha e Madhe

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, shpresojmë që të gjithë jeni mirë. Ju informojmë se për shkak të borës së thellë që ende gjendet në bjeshkë mbi 2000m lmd, këtë të Diele me 9 Prill 2017 Hiking Njeri do të organizojë

02 April

Adventure in Rahovec mountains

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, shpresojmë që të gjithë jeni mirë. Ju informojmë se për shkak të borës së thellë që ende gjendet në bjeshkë mbi 1700m lmd, këtë të Diele me 2 Prill 2017 Hiking Njeri do të organizojë disa ecje në bjeshkë

26 March

Hiking Maja e Kitkës

Ju informojmë se këtë të Diele Hiking Njeri në bashkëpunim me Klubin Alpin Gjilani, do të organizojë ecjen për në majën e Kitkës në Kosovën lindore të Kamenicës, pasi

05 March

Hiking në Majën e Artanës

Pas një muaji pauze organizata Hiking Njeri do të rifilloj me ecje këtë të Diele me 5 mars 2017. Ju informojmë se do të organizojmë ecjen për në majën e Artanës / Novobërdës pasi në këtë pjesë nuk ka borë me shumicë sikurse në bjeshket tjera.

12 February

Hiking maja Guri i Zi 2536m

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, shpresoj që të gjithë jeni mirë !! A ju ka marre malli për hiking ?? Pas një muaji e disa jave pauze organizata Hiking Njeri ka vendosur që të

25 December

Hiking in Shtypeq

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 25 dhjetor do të organizoj ecjen për në bjeshkën e

11 December

Hiking Zllipotok Restelica

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 11 dhjetor do të organizoj ecjen për në

20 November

Hiking Piribreg 2524m

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 20 nëntor do të organizoj ecjen për në majen e

06 November

Hiking in Sharr of Jazhince

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 6 nëntor do të organizoj ecjen për në bjeshkën e

30 October

Adventure in Koshare / Botusha

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 30 tetor do të organizoj ecjen për në bjeshkën legjendare të Kosharës

23 October

Adventure in Kobilica

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 23 tetor do të organizoj ecjen për në bjeshkën e Lubinjës

09 October

Hiking Skarpa peak 2474m

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 9 tetor do të organizoj ecjen për në bjeshkën e Opojës, përkatësisht në

02 October

Hiking Konjushka

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 2 tetor do të organizoj ecjen për në bjeshkën e Konjushkës në Prevallë

25 September

Hiking Kopaonik

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 25 shtator do të organizoj ecjen për në Majën e

16 September

Hiking në Koritnik 2395m

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 18 shtator do të organizoj ecjen për në Majën e

04 September

Hiking në bjeshkën e Livadheve

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 04 shtator do të organizoj ecjen për në Majën e Livadheve 2499m

14 August

Trekk and Swim in Mirusha

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 14 gusht do të organizoj ecjen e shkurtë për te liqenet dhe ujëvaret e Mirushës, përkatësisht te

23 July

Camp 'n' Hike 2016

Përshendetje hikera, shpresoj që të gjithë jeni mirë ! Me datën 23 dhe 24 korrik 2016, organizata Hiking Njeri organizon edicionin e tretë të "Camp 'n' Hike" eventit për në Majën e Njerit 2658 m, e cila gjendet në vargmalet e

10 July

Hiking Koxha Ballkan peak 2043m

Përshëndetje dashamirë të bjeshkatarisë dhe Hiking Njerit, ju informojmë se Hiking Njeri këtë të Diele më 10 korrik do të organizoj ecjen për në bjeshkët e Syrinikës / Prizrenit, përkatesisht në njërën prej majeve të saja, Majën e